Zakelijk samenwerken aan de mooiste projecten?

Eén team. Eén tuin.

Wij van COOXS genieten dubbel als we samen de mooiste projecten kunnen realiseren. Dit kan natuurlijk een enkel project zijn, maar het liefst bouwen we aan een fijne samenwerking voor de lange termijn. Graag komen wij bij u langs om kennis te maken en de mogelijkheden te bespreken.

(Bijna) alles kan

Allereerst kijken we naar het ontwerp en de gewenste vorm van uw buitenkeuken. Dit is volledig afhankelijk van uw situatie en uw wensen. Door het maatwerk concept van COOXS is gelukkig (bijna) alles mogelijk! Of u een rechte keuken, een met een hoek wilt, of voor opties kiest als een bar of geïntegreerde tafel. Onze ontwerpers maken een passend ontwerp.

Samenwerken zit in onze genen. Wij geloven namelijk dat we samen niet alleen de mooiste projecten kunnen maken, maar dat het ons werk ook nog leuker maakt. Plezier is niet voor niets één van onze kernwaarden.

COOXS werkt samen met de top van de tuinarchitecten (o.a. Knops Tuindesign, Studio REDD, TIM Exclusive Gardens), hoveniers (o.a. Jansen Hoveniers, Meker Tuinen, Sparq Tuinen) en architectuur (o.a. Van Egmond Architecten, Studio Des Bouvrie, RVO Design). Hierbij delen wij een passie voor design en kwaliteit in ieder project.

Alle informatie eenvoudig te bereiken

Een buitenkeuken ontwerpen was nog nooit zo eenvoudig als met het COOXS® Professional Portal. Als professional kunt u eenvoudig inloggen en heeft u de toegang tot alle benodigde informatie om een COOXS buitenkeuken te ontwerpen en te adviseren aan uw klanten. Log direct in met het formulier hiernaast of registreert u zich nu eenvoudig via onderstaande button:

Aanmelden
Field description
Field description
Wachtwoord vergeten?